Hösten är här och vi vill önska nya kunder välkomna till Summera Support.

Artsdatabanken (Norge)
Artsdatabanken är en nationell kunskapsbank för den biologiska mångfalden. Deras huvuduppgift är att förmedla uppdaterad och lättillgänglig information om arter och livsmiljöer.

D R S Dygnet Runtservice Fastighets-Jour
Dygnet Runt Service Fastighetsjour AB har servat fastighetsägare och hyresgäster i Stockholm sedan 1961 med eljour och rörjour.

Ramböll Sverige
På Ramböll arbetar 12 800 samhällsbyggare med ingenjörsteknik, design och management consulting. Ramböll skapar hållbara lösningar för deras kunder och samhället i stort.

Creando Training
Creando Training är ett tekniskt utbildningsföretag med skogsindustrin som deras hemmamarknad.

OptoSweden
OptoSweden är ett ledande företag inom datafångst som hjälper verksamheter att effektivisera och t.o.m. eliminera onödiga och resursslösande arbetsuppgifter, primärt inom dokumenthantering och dokumentflöden.

Åbyns Bygg
Åbyns Bygg är ett väletablerat byggföretag sedan 1994 med huvudkontor i Skellefteå och ett lokal kontor i Burträsk med ett gott renommé på sin geografiska ort och inom sitt verksamhetsområde.

Arco Telesystem
Förutom omfattande teknisk kunskap och branscherfarenhet erbjuder Arco ett komplett sortiment av produkter för satellit & kabel-TV- distribution, bredband och IP-TV plattformar.

Mobilbutiken
Det självklara valet för helhetslösningar inom telefoni, bredband, hemlarm, El och TV.

Mitie (Norge)
Mitie Norge är dotterbolag till Mitie Group PLC och ger FM-tjänster i världsklass.

Verkstadsexperten
Verkstadsexperten är nordisk distributör av garageutrustning från det tyska företaget Twin Busch som representerar hög kvalité och innovativa produkter inom garageutrustning.

CleverLearning
CleverLearning hjälper dig att lyckas med e-learning på både datorer och mobila enheter. Arbetar på uppdrag av företag, myndigheter och ideella organisationer.

Anker Solutions
Tillhandahåller driftsäkra och användarvänliga systemlösningar för Restauranger, Hotell och Arenor.

Svanström Fastigheter
Svanström Fastigheter AB ingår i Seahorsekoncernen och förvaltar fastigheter. Svanström Fastigheter äger och förvaltar idag cirka 800 lägenheter och lokaler.

Boplats Göteborg
Boplats är en marknadsplats för den som letar bostad i Göteborgsregionen. Boplats skall även informera bostadssökande och andra intressenter om bostadsmarknaden i stort.

Tronum Group
Ett bolag som skapar fantastiska lösningar för komplicerade problem till de bästa kunderna i världen.

SMS Scandinavia
SMS Scandinavia erbjuder IT-baserade verktyg för serviceindustrin som kassasystem, restaurangsystem, kassaregister och handterminal.