Något sent välkomnar vi dessa nya kunder som tecknade avtal innan årsskiftet

 

HSB Norr
HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Skellefteå i söder till Kiruna i norr.

Avloppsteknik
Avloppstekniks totalkoncept innefattar, teknik, metodik, dokumentation och underhållsplanering lämpar sig väl för alla fastighetsägare med en långsiktig syn på sitt ägande.

Zenita
Zenita är ett av Sveriges äldsta och mest välmeriterade säkerhetsföretag som utmanar den traditionella synen på säkerhetslösningar.

Framtiden
Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för bemanning och rekrytering. Framtiden kan hjälpa till med alla tjänster inom alla branscher.

Elite Security
Varje dag jobbar Elite Securities väktare och kontrollanter proaktivt med att förebygga rån, stöld, bedrägerier eller brandtillbud hos deras kunder.

Rubin Byggentreprenad
Rubin Byggentreprenad bedriver ny-, till- och ombyggnation samt utför underhåll och reparationer inom fastighetssektorn.

Nordic Paper
Nordic Paper is located in Scandinavia and operates in Norway and Sweden. Nordic Papers four paper mills and two pulp mills are all within 250 kilometres of one another.

GM Moving Message
GM Moving Message är Sveriges ledande mediaföretag inom ljusstarka digitala storbildsskärmar för rörliga budskap.

Interspiro
Interspiro är en förstklassig innovatör och tillverkare av andningsutrustning för rökdykning, dykning och arbete i farliga miljöer.

Centro Kakel och Klinker
Med kunnig och serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du kan tänka dig för en bra kakelaffär och över 45 års erfarenhet av byggkeramik är Centro det rätta valet för dig som vill göra dina kakeldrömmar till verklighet.

Quality IT Solutions
Quality IT Solutions genomför projekt inom infrastruktur, i huvudsak för telecom och bredband. Quality IT Solutions arbetar bl.a. med fasta nät och mobilnät och då såväl med passiva som aktiva delar.

Fastighetsassistans
Fastighetsassistans tjänster riktar sig till bostadsföreningar och mindre hyresvärdar som på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt vill erbjuda de boende samma service som de stora fastighetsbolagen.